• +90 212 664 64 50

ÜRÜNLERİMİZ


IPE-HEA ve HEB Profiller

HEA ve HEB çelik profillerin yapısı incelenirken öncelikle geniş başlıklı profiller olarak tanımlanırlar. HEA çelik profiller, HEB profillere göre daha yüksek bir yüksekliğe sahiptir. Ancak HEB profiller, profil kalınlığı ve kesit alanı bakımından HEA çelik profillerden bile daha kalındır.


Devamını oku

NPU-NPI Demirleri

NPI-NPU demir profiller sıcak haddeden imal edilir. Çelik konstrüksiyonların içinde kullanılan bu demir profiller binaların daha sağlam hale gelmesini sağlayarak dayanıklılığı artırır. Üstün performanslı demir çelik ürünlerinden biri olarak yapıların inşasında kesinlikle kullanılır.


Devamını oku

Köşebent

Köşebent, L şeklinde olan önemli bir parçadır. Demirlerin birleştirilmesini sağlayan ürün paslanmaz çelikten üretilmektedir. Bununla birlikte farklı sektörlerde birçok amaç için kullanılır. Kaynak işlemi yapılarak, iki demir arasındaki bağlantıyı sağlayan bu küçük parça, bu yapılan bağlantının kopmasını önlemektedir


Devamını oku



Nervürlü İnşaat Demiri

Betonarme yapılarda tercih edilen ve düz yüzeyli yapı çeliğine alternatif olarak üretilen çelik çeşidine nervür denir. Betonun mukavemetini arttırmak için kullanılan çıkıntılı bir demirdir. Nervürlü demir, karbon ve mangan elementlerinden oluşur


Devamını oku

Lama, Silme ve Yuvarlak Demirler

Silme ve Lama demiri, günümüzde geçerliliğini koruyan ve görünümü düz olan demir türlerinden biridir. Sıcak haddeleme yöntemiyle üretilen demirin kalınlığı 5-60 mm, genişliği 20-200 mm, boyu ise 6-12 metre arasındadır. Belirlenen ölçüler kullanım amacına göre değişmektedir


Devamını oku

T Demiri

T profil demir çok çeşitli ve bir o kadar da faydalı bir üründür. Farklı alanlarda basitlik ve kolaylık sağlar. İki farklı ya da iki aynı zemin arasındaki bağlantıları sağlanması için genelde T profil demir tercih edilmektedir. Bazı alanlarda geçiş profili şeklinde de adlandırılmaktadır.


Devamını oku



Sanayi Boruları

Sanayi borusu, birçok uygulama ve endüstride kullanılan geniş bir akışkan ve katı taşıma donanımıdır. Genellikle silindirik, boru ve sert tüp, proses, enerji, inşaat ve birçok sivil altyapı uygulamalarında kullanılır. Sanayi borusu ve sert borular, eşit derecede geniş çeşitlilikteki katı ve sıvıların taşınması için çok çeşitli malzemelerden üretilmektedir.


Devamını oku

Baklavalı Sac

Baklavalı Sac olarak tabir edilen baklava desenleriyle formlanmış ürünlerdir. Baklavalı saclar düz siyah saclara bir alternatif olarak tasarlanmıştır. Pek çok kullanım alanı olan baklavalı sac, sık sık basamaklarda tercih edilir.


Devamını oku

Kaz Ayağı Sac

Kültivatör toprağı devirmeden işleyen alete verilen isimdir. Genelde tarım işleri ile uğraşanların bildikleri ve sık bir şekilde kullandıkları bir alettir.


Devamını oku



Motifli Sac

Düz plaka olarak imal edilmiş yassı mamul sacların yüzeylerine verilen çıkıntılı figürler desen adı verilir. Sac yüzeyine işlendiği için sac “desenli sac” adı ile anılır.


Devamını oku

Kare ve Dikdörtgen Profiller

Kutu profiller, kare veya dikdörtgen borular olarak da bilinen kare veya dikdörtgen kesitli içi boş çubuklardır. Dikdörtgen kutu profil, kare kesitli bir kutu profilden sadece kesit alanı ve bazen de duvar kalınlığı olarak farklıdır.


Devamını oku

Boyalı Sac

Soğuk olarak haddelenerek sac haline getirilen ürünlerin galvanizle kaplanması ve polyester boya ile renklendirilmesi ile oluşan ürüne, boyalı sac denir.


Devamını oku

Galvaniz Profil

Galvaniz kutu profil, çinko kaplaması sayesinde koruyucu bir tabaka oluşturarak çelik profilin korozyona karşı dayanıklılığını artırmasıdır. Çinko kaplama, profilin dört kenarını da kaplayarak iç ve dış yüzeylerini korur ve böylece profilin daha uzun süre dayanmasını sağlar.


Devamını oku

Alüminyum Sac

Alüminyum sac, haddeleme tekniği kullanılarak Alüminyumdan elde edilen ürünlere adı verilir. Metal sektörünün en önemli ürünlerinden biri olan sacların ince ve kalın olmasına göre ismi farklıdır.


Devamını oku

Gözyaşı Damlalı Sac

Gözyaşı desenli levha sac, sıcak haddelenmiş ürünlerin desen silindirleri ya da kalıpları arasından geçirilerek estetik ve dayanıklılık kazandırılmış halidir. Bu desenleme işleminde sacın kimyasında bir değişiklik olmamasıyla beraber ağırlığı da artmaz ya da azalmaz


Devamını oku